Advisory - automatisoitu asiakasraportointi

Asiantuntijan tukemana oleelliset tiedot tiivistetysti vaikka joka viikko. Myös mobiilisti.

 

Tilitoimiston Advisory -näkymä pk-yritykselle

On valmiiksi alustettu palvelu joka tarjoaa reaaliaikaiset analyysinäkymät taloudesta, rahoituksesta, laskutuksesta, myynnistä ja tuotedatasta. Palvelu muodostaa automaattisesti interaktiiviset visuaaliset näkymät analysointia varten. Se säästää merkittävästi aikaa kun manuaalinen Exceleiden rakentaminen ja sähköpostittelu jää pois. Voit keskittyä johtopäätösten tekemiseen ja tukemiseen. Advisory Lite sisältää valmiit yhteydet Netvisoriin, Finagoon ja Visma Fivaldiin sekä lukuisiin muihin ohjelmistoihin.

 

Asiakaskohtainen etusivu interaktiiviseen raportointiin

Palvelu tuottaa toimitus- ja hälytysasetusten mukaisesti Tilitoimiston asiakaskohtaisen etusivun ja kutsuu kohdehenkilöt Live-tilan raportointiin tai ladattaviin pdf-raportteihin. Voit sisällyttää etusivuun esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyn, tiedottaa palveluistanne tai välittää tärkeää sisältöä asiakkaillesi. Hälytysasetusten avulla varmistat, että asiakas saa raportit ja tulostaulut oikea-aikaisesti ja tarpeen mukaisesti. Samalla seuraat jatkuvasti päivittyvää asikastyytväisyyttä sekä asiakasraportoinnin käyttöä.

Yrittäjäystävällinen tulos- ja taselaskelma

Visuaalinen ja porautuva näkymä tuo helposti ja kattavasti kaiken oleellisen tiedon taloudesta halutussa laajuudessa. Kirjaa huomiosi suoraan tulostiedossa tai kommenttina keskustelualueella asiakkaan nähtäväksi. Rullaat joustavasti eri aikajaksoilla ja voit tiivistää kehityksen trendeiksi. Tarvittaessa voit muokata ja luoda asiakkaalle sovitettuja näkymiä.

Tulos- ja avainluvut visuaalisesti analysoituna

Palvelun avulla saat kaikki talouden avaintiedot kootusti samaan näkymään. Upea visualisoiti havainnollistaa muutoksia ja poikkeamia. Voit helposti fokusoitua haluttuihin lukuihin ja niiden analysointiin. Vertailut budjettiin ja tavoitteisiin auttavat ennakoimaan tulevaa kehitystä ja nopeuttaa korjaavia toimenpiteitä.

Analysoi karttanäkymässä

Karttanäkymän avulla visualisoit myynninkohdistumisen paikkakuntatasolla (Suomi) sekä maittain. Lisäksi voit suodattaa tietoa myyjien, asiakastietojen, tuotetietojen mukaisesti sekä porautua myyntitapahtumiin ihan laskutasolle asti.

Ennakoi tarjousten ja tilausten perusteella

Havaitse mahdollimman varhaisessa vaiheessa muutokset tarjouskannassa tai keskimääräisissä tarjous- ja tilauskoossa. Miten tilauskanta kehittyy? Kassavirran ennakoinnissa tulovirran hallinta on se haasteellisin alue.

Ajantasaiset myynnin tulostaulut

Seuraa myynnin kehitystä yhteisten tai myyjäkohtaisten tulosnäkymien avulla. Hyödynnä käyttäjien näkemykset ja palaute tallentamalla ajanhetkeen liittyvät havainnot ohjausnäkymien mittareihin ja kaavioihin.

Sitoutuuko varastoon liikaa rahaa?

Visualisoi varastotilanteen kehitys volyymin, sitoutuneen pääoman ja kiertonopeuden mukaan tuoteryhmien tasolla. Seuraa kiertonopeuden kehittymistä aikajanalla ja varmista, että myynnin huomio kohdistuu oikea-aikaisiin toimenpiteisiin.

Rikasta tietoa

Näkymiä on mahdollista laajentaa myös budjetti- ja ennustetiedoilla. Näin voidaan seurata esimerkiksi myynnin toteutumista myyjittäin verrattuna vuosibudjettiin tai tarkentaa ennustetta myös erikseen kerättävillä kyselyillä. Budjetoinnin ominaisuuksilla voit tuoda, muokata, syöttää ja jakaa vertailutietoa. Rullaavasti tai vuosibudjettina.

Säästin kuukaudessa ainakin puolipäivää taulukoiden pyörittelyä. Ja nyt saan tulokset näkyville vielä joka päivä.

Varaston kiertonopeuden laskenta on mainio juttu. Hyödyntää erinomaisesti Netvisorissa olevaa tietoa, jota en saa sieltä raportoitua.

4straction Advisory

Valmiit yhteydet Netvisor, Finago, Visma Fivaldi

Talouden raportit
Karttanäkymä
Varastoanalytiikka
Ennakoi tarjousten ja tilausten perusteella
Myynnin tulostaulut
Laajennettavissa kattavaksi BI-ratkaisuksi