Etsimme 4Stractionin tuotekehitykseen ohjelmistokehittäjiä

Etsimme 4Stractionin tuotekehitykseen ohjelmistokehittäjiä

4Straction on syksyllä käynnistynyt neljän kumppanin perustama Lappeenrantalainen Start-Up ja kehitämme pienille- ja keskisuurille yrityksille selainpohjaista modernia strategisen johtamisen palvelujärjestelmää. Olemme aloittaneet Suomesta mutta tavoitteenamme on kansainväliset markkinat. Taustamme on ohjelmistoliiketoiminnassa sekä strategisessa johtamisessa ja historiassamme olemme olleet kehittämässä ohjelmistoja ja ohjelmistopalveluita jotka ovat saavuttaneet markkinajohtajuuden Suomessa.

Tavoitteemme

Pyrimme kehittämään uudenlaisen ohjelmistopalvelun jossa yhdistyy strategisen johtamisen eri osa-alueet. Strategia koetaan jo käsitteenä monesti hieman hankalaksi ja pyrimme tuomaan sen ymmärrettäväksi ja läpinäkyväksi jotta yrityksien kaikki mahdolliset voimavarat voitaisiin hyödyntää. Pyrimme tekemään palvelusta hyvin helppokäyttöisen sekä intuitiivisen ja soveltaa monen eri tieteenalan parhaita oppeja ja toimialan parhaita käytäntöjä.

Mitä haemme?

Haemme kehittäjiä jotka ovat kiinnostuneita alan parhaista käytännöistä, itsensä kehittämisestä ja jatkuvasta parantamisesta. Työtehtävinäsi olisivat palvelun toimintojen suunnittelu ja toteutus pääasiallisesti Microsoft-työkaluilla (SQL Server, .NET)  modernien käyttöliittymäteknologioiden avulla (JavaScript, CSS). Haemme henkilöä joka pystyy ottamaan vastuun omista työtehtävistä sekä on oma-aloitteinen.

Käytämme ohjelmistokehityksen johtamiseen Atlassianin työkaluja (BitBucket, JIRA, Confluence) sekä olemme yhdistäneet ohjelmistoprosessiin palvelun käytön analysoinnin sekä jatkuvan toimituksen (Continious Delivery). Kokonaiskäytäntöihin osallistumisen sekä kehittämisen lisäksi osallistuisit myös käyttäjänauhoitusten analysointiin tavoitteena palvelun kokonaiskäytön ja käyttömukavuuden parantaminen kaikessa tekemisessä.

Toimialalla nähdään että kehittäjillä on yleisesti ottaen jopa 30-kertaisia tuottavuuseroja. Tuottavuusero ei korreloi iän, koulutuksen tai työkokemuksen perusteella joten emme myöskään näitä aseta vaatimukseksi. Haemme yksilöitä jotka todella kokevat että ohjelmistojen rakentaminen on se asia jota heidän tuleekin tehdä.

Mitä tarjoamme?

Voimme tarjota rennon ja keskeytysvapaan työympäristön jossa työajat ja työkalut sovitetaan sinun mukaiseksi. Tulemme varmasti tarjoamaan mielenkiintoisia haasteita kansainvälisen palvelun rakentamisessa sekä vahvasti merkityksellistä toimintaa. Lisäksi haluamme tarjota työn ohessa uravalmennusta jotta voit kasvaa alan huippuosaajaksi. Toimistomme on aivan Lappeenrannan keskustassa.


Oletko valmis ottamaan paikan vastaan? Vakuuta meidät jättämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV:si osoitteeseen risto.matikainen@4straction.com. Lisätietoja tehtävästä: Risto Matikainen, Chief Architect, sähköpostitse risto.matikainen@4straction.com tai 050 308 8012.