Uutta asiantuntijayrityksen johtamiseen

Tutkimusten (Forrester Research) mukaan vain 29% yrityksistä onnistuu synnyttämään toteutuskelpoisia aloitteita tiedolla johtamisessaan. Investoinnit tietojen keräämiseen tietojärjestelmien syövereihin ei tuota riittävää tulosta, jos ei ole keinoa havainnointiin ja niiden käsittelyyn.

Nyt yhdistimme ja jalostimme Netvisorin ja Severan tietoja tavalla joka ratkaisee sen tärkeimmän asian tiedolla johtamisenne onnistumisessa.

Suunniteltu johtoryhmille, toimitusjohtajalle ja tiimijohdolle.

Tärkeimmät tiedot yhdisteltynä automaattisesti

Ei integraatioprojektia. Syötät vain rajapinta-avaimet. Tiedot päivittyvät kerran päivässä täysin automaattisesti

Koosta oleelliset poikkeamat helposti saataville

Nosta kannattamattomat projektit automaattisesti johdon agendalle analysointia varten. Jaa hälytysasetuksilla tiedot ajastetusti oikeille henkilöille ja tiimeille.

Muodosta räätälöityjä ennustemalleja pilvitaulukoilla

4stractionin ennakoinnin ominaisuuksilla voit yhdistää ja rikastaa Netvisorin sekä Severan tietoja. Saat realistisen ja rullaavan ennusteen lähikuukausille.

Varmista, että toimenpiteenne tuottavat tulosta

Mittaa strategisia mittareita ja johda tavoitteilla muutosta parempaan

Valmiit raporttinäkymät eri käyttötarkoituksiin

Yhdistä kahden järjestelmän kriittinen data liiketoiminnan johtamisen tueksi

Koosteet ja johdon raportointi

Kattavat raportointinäkymät porautumisominaisuuksilla talouden ja toiminnan kehittymisessä. Kootusti keskeiset menestyksen tulostaulut ja personoidut raportit hallitukselle ja johtoryhmälle automatisoidusti silloin kun niitä tarvitaan.

Yksikkö ja henkilötaso

Ohjausnäkymien ominaisuuksien avulla saat seuranta- ja vertailutietoa eri osa-alueiden kannattavuudesta ja katteesta. Johto pysyy ajantasalla ja voi keskittyä ohjaukseen ja ennakointiin toiminnan kehittämisessä. Annetaan älykkään palvelun koostaa ja yhdistää tiedot automaattisesti seurantatasojen mukaan. Ei enää työläitä eri raporttien ajoja ja manuaalista yhdistämistä

Miltä näyttää projektien kateluokittelu?

Nyt saat toimivat luokittelutiedot jonka avulla johdat tarkemmin ja ennakoidummin tuottamattomien projektien ja hankkeiden parantamista. Yhdistämällä luokittelun, projektit ja taloustiedot näet myös asiakkaat kateluokittain ja voit vertailla suorituskykyä yksiköiden, tiimien ja projektien osalta. Et jää vain ylätason keskituntihinnan ja tuottavuusasteen varaan.

Myynti- laskutus- ja kassavirtaennusteet

Myynti- ja laskutusennuste

Koosta päivittyvä laskutusennuste liiketoimintayyksiköittäin ja yritystasolla. Saat ennusteeseen tiedot tarjouskannasta, sopimuskannasta ja lähettämättömistä laskuista. Voit rikastaa ennustetietoa manuaalisilla syötteillä taulukoista.

Kassavirtaennuste

Automaattisesti päivittyvä kassavirtaennuste Netivsorin ja Severan tietojen pohjalta:

  • Milloin raha tulee kassaan projekteista?
  • Huomioi rahan kotiutumisessa asiakkaiden historiallinen maksukäyttäytyminen
  • Lähetä automaattinen hälytys jos ennuste on alittamassa nollaa

Tiedot kattavasti ja automaattisesti

Palvelu yhdistaä Severan ja Netvisorin kriittisen datan liiketoiminnan johtamisen tueksi. Se laajenee tarvittaessa myynnin ja markkinoinnin tiedoilla valmiiden integraatioiden avulla.

Kaikki hyöty irti datasta

Jakele informaatio automaattisesti oikeille sidosryhmille havaintoja varten

  • Aseta tavoitteet yksiköittäin, henkilöittäin, projekteittain tai asiakkaittain
  • Automaattiset hälytykset ja raportit
    Rajaa näkymien käyttöoikeuksia tiimeittäin
  • Hallitukselle ja johtoryhmälle omat koostenäkymät
  • Yksikkövastaavalle omat näkymät

Yhdistä henkilöstön fiilismittarit tulostauluihin

Rikasta analyysejä ja raportointia henkilöstön kyselyillä. Henkilöstön fiilis tiimeittäin, resurssoinnin ja kuormituksen arviointia. Ajastetusti ja automaattisesti tulostauluille päivitettynä.

SIIRRY RAPORTOINNISTA MUUTOKSEN JOHTAMISEEN

Jotain parempaa kuin vain kauniit dashboardit

Yritykset käyttävät paljon aikaa erilaisen tiedon keräämiseen ja menneen tiedon raportointiin. Todelliset havainnot ja oivallukset sen sijaan jäävät usein liian vähälle huomiolle. 4straction avulla keräät asiantuntijoidesi tärkeimmät havainnot ja toteutuskelpoiset aloitteet. Annetaan palvelun automaation hoitaa tietojenkeruu, raporttien koostaminen sekä jakelu ja käytetään ihmisten aika parempien tulosten tekemiseen ja parantavien toimenpiteiden totetukseen.

Sovi esittely